Sunday, March 28, 2010

KEM PEMIMPIN HEBAT SMK TAMAN BUKIT INDAH JOHOR BAHRU

Assalamualaikum dan Salam Kehebatan pada semua...

Apa khabar pemimpin-pemimpin muda dari SMK Taman Bukit Indah Johor Bahru. Program yang telah dijalankan pada 12-13 Mac 2010 di Tiram Indah Village, Ulu Tiram Johor. Semoga anda terus bersemagat untuk meneruskan cita-cita menjadi pemimpin muda. Terima kasih atas kerjasama dan penglibatan terbaik yang telah ditunjukkan dalam program tempohari. Kesungguhan yang telah ditunjukan sepanjang program berkenaan mencerminkan semangat setiap peserta untuk memperolehi seberapa banyak ilmu untuk menjadi seorang pemimpin. Anda mesti memulakannya sekarang kerana masih lagi jauh perjalanan anda untuk menjadi Pemimpin Hebat.

Sepanjang 2 hari program tersebut, semua peserta telah diberikan pelbagai pendedahan yang berguna sebagai seorang pemimpin di sekolah. Program ini menekankan kepada "Pembelajaran Secara Praktikal" iaitu jurulatih hanya berperanan sebagai moderator manakala segala aktiviti akan dilakukan oleh peserta. Pendekatan yang santai disamping memasukan unsur-unsur penting seperti Kerjasama Pasukan, Tanggungjawab pada diri dan sekolah, Tolak Ansur dan Tolarensi.
Kami di TMFH mengharapkan anda dapat menggunakan segala pengalaman yang telah diperolehi sepanjang program untuk menjadi pemimpin yang HEBAT. Semoga kita bertemu lagi dalam keadaan yang lebih baik pada masa akan datang. Terima kasih yang tidak terhingga saya ucapkan kepada semua yang telah terlibat memastikan program ini berjalan dengan lancar seperti pihak pengurusan SMK Taman Bukit Indah, semua jurulatih dan fasilitator TMFH dan akhirnya semua peserta2.

2 comments:

haza said...

very good work guys.But one student that named ESWARAN A/L SHANMUGAM is not good at this photo gallary. assalamualaikum

Azizi said...

kem hebat tapi cikgu semua bangang dan suka memekak! dah takde keje baru nak jadi cikgu..inilah akibatnyer...anak murid jadi samseng.

KEM PEMIMPIN HEBAT 2009 - SEKOLAH AGAMA SENAI UTAMA

KENANGAN BERSAMA PELAJAR SMP 4 SRI PINANG, INDONESIA

KURSUS EKSPLORASI KEPEMIMPINAN PEMIMPIN SMK TASEK UTARA 2009

KURSUS KEMAHIRAN BERPERSATUAN - SMKSETA 2009

PROGRAM INTEGRASI PESERTA PLKN SIRI 6 KUMPULAN 1 2009 - KEM WARISAN MASJID TANAH, MELAKA

KEM PEMIMPIN HEBAT 2009 - SEKOLAH AGAMA TAMBATAN TINGGI

KURSUS JURULATIH MODUL INTEGRASI PLKN SESI 1 2009

KURSUS INTENSIF LEPASAN SPM 2008 - KOLEJ SAL JB

MOTIVASI MINDA FIKIR HEBAT BERSAMA SEKOLAH AGAMA KOPOK BARU

KENANGAN TERINDAH KEM PENGGUGAHAN KENDIRI SMK TASEK UTARA 2008

MEMORI KEM IHYA' RAMADHAN 2008

Bersama Fasilitator Kem Ihya Ramadhan

Bersama Fasilitator Kem Ihya Ramadhan
Jasamu Tetap Dikenang

Kem Minda Fikir Hebat

Kem Minda Fikir Hebat
kenangan bersama Sekolah Sri Johor Bahru