Monday, April 26, 2010

KURSUS PEMIMPIN HEBAT SMK TUN SYED NASIR, MAJIDEE JOHOR BAHRU 2010
Assalamualaikum dan Salam Kehebatan pada semua pemimpin-pemimpin muda di SMK Tun Syed Nasir Ismail, Majidee Johor Bahru. Saya harapkan anda semua sentiasa HEBAT dan mantap sebagai pemimpin muda yang dilantih untuk memimpin satu hari nanti. Kursus Pemimpin Muda Hebat yang di jalankan pada 14 Mac 2010 yang lepas telah menitikberatkan kepada pengalaman susah payah menjadi pemimpin. Memang sukar untuk bergelar seorang pemimpin dan saya serta TMFH mengucapkan tahiah kepada anda semua kerana sanggup untuk memikul tanggungjawab yang telah diamanahkan kepada anda sebagai pengawas di sekolah. Gunakanlah kesempatan yang anda perolehi ini untuk mencari sebanyak mana ilmu berkaitan untuk menjadi pemimpin pada masa akan datang.
Walaupun program ini dijalankan hanya sehari sahaja, tetapi saya mengharapkan segala pengalaman dan kesungguhan yang telah anda tunjukkan sepanjang program ini akan dijadikan sebagai penguat semangat untuk anda membantu guru mempastikan undang-undang di sekolah dapat dilankasanakan dengan baik dan berkesan. Ingatlah pesanan ini:
"KEJAYAAN SEORANG PENGAWAS SEKOLAH BUKANLAH HANYA DIUKUR DARI KEKEMASAN PAKAIANNYA TETAPI YANG PALING PENTING KEKEMASAN SAHSIAH DIRINYA YANG AKAN MENJADI CONTOH KEPADA ORANG LAIN"
Moga berjumpa lagi pada masa akan datang dalam keadaan yang lebih baik. Teruskan berusaha untuk menjadi pemimpin Hebat!!!!

KEM PEMIMPIN HEBAT 2009 - SEKOLAH AGAMA SENAI UTAMA

KENANGAN BERSAMA PELAJAR SMP 4 SRI PINANG, INDONESIA

KURSUS EKSPLORASI KEPEMIMPINAN PEMIMPIN SMK TASEK UTARA 2009

KURSUS KEMAHIRAN BERPERSATUAN - SMKSETA 2009

PROGRAM INTEGRASI PESERTA PLKN SIRI 6 KUMPULAN 1 2009 - KEM WARISAN MASJID TANAH, MELAKA

KEM PEMIMPIN HEBAT 2009 - SEKOLAH AGAMA TAMBATAN TINGGI

KURSUS JURULATIH MODUL INTEGRASI PLKN SESI 1 2009

KURSUS INTENSIF LEPASAN SPM 2008 - KOLEJ SAL JB

MOTIVASI MINDA FIKIR HEBAT BERSAMA SEKOLAH AGAMA KOPOK BARU

KENANGAN TERINDAH KEM PENGGUGAHAN KENDIRI SMK TASEK UTARA 2008

MEMORI KEM IHYA' RAMADHAN 2008

Bersama Fasilitator Kem Ihya Ramadhan

Bersama Fasilitator Kem Ihya Ramadhan
Jasamu Tetap Dikenang

Kem Minda Fikir Hebat

Kem Minda Fikir Hebat
kenangan bersama Sekolah Sri Johor Bahru